Betaling: Uw bestelling kunt u betalen via Mollie waarmee u veilig en eenvoudig kunt betalen deze service geeft de volgende betalingsmogelijkheden:

  • ideal.png iDEAL
  • banktransfer.png Overboeking
  • paypal.png PayPal
  •  Creditcard

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren door bijvoorbeeld het weekend. Mochten wij om wat voor reden de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen onder de € 50,- (PICC covers)

€7,00 voor overige bestellingen

Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren:

U heeft 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. Bij de bestelling zit een retourformulier waarmee u gemakkelijk uw bestelling kan retourneren. Let op: u dient zelf uw retourzending voldoende te frankeren, dit wordt niet vergoed.

betalen12.png