Hoe kies ik mijn maat?

 

Maattabel

Om de grootte van uw PICC lijn cover te bepalen, gebruikt u een flexibel meetlint. Hiermee meet u de grootte van uw arm waar de PICC lijn is geplaatst. Gebruik de maattabel om de juiste pasvorm te selecteren. Als u kunt kiezen tussen twee maten kunt u een overweging maken of u de cover liever strak heeft zitten of losser.

Wanneer u onzeker bent over de juiste maat kunt u altijd contact met ons opnemen voor het juiste advies.

Houd er rekening mee dat na het plaatsen van de PICC lijn de arm gedurende een week nog wat opgezwollen kan zijn. De ware grootte zal waarschijnlijk een maat kleiner uitvallen dan wanneer u de arm meet direct na plaatsing van de PICC lijn

Hoe kan ik mijn bezorgadres wijzigen?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

Bij Qhealth kunt u zonder opgaaf van reden onze producten retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@qhealth.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Kan ik mijn product ook kopen in een winkel?

Ja dit kan! Kijk bij ‘verkooppunten’ voor een verkooppunt bij jou in de buurt!